Askersund

Vi har 34 fastigheter i Askersund

Aspgatan 6

Modern stadsvilla som byggdes 2008. I huset finns fyra stycken lägenheter på tre rum och kök med öppen planlösning. Samtliga lägenheter har kamin, tvättmaskin, torktumlare och tillhörande parkeringsplats. Det finns balkong eller uteplats samt en trädgård att nyttja.

Bergslagsvägen 1 A-D

Huset har 18 lägenheter och är ombyggt 1990. Det finns tvåor och treor med gemensam tvättstuga i källaren. Fyra av lägenheterna har egen uteplats.

Borgmästargatan 7 och 9

Byggnadsår för dessa två hus med 32 lägenheter är 1965. Husen är i fyra våningar utan hiss. En gemensam tvättstuga ligger i källaren på respektive hus. Här finns tvåor och treor att välja på, alla med balkong. Det är nära till affärer och vårdcentral.

Dr Kristinas väg 17-19, Tullplan 1-4 och Hospitalsgatan 13

Populärt område som ligger nära centrum. Det finns 42 stycken lägenheter fördelat på fyra hus. Både ettor, tvåor, treor och fyror finns. De flesta av lägenheterna har fransk eller vanlig balkong. Det är bra parkeringsmöjligheter och det finns även garage i närheten. Tvättstuga ligger i källaren i ett av husen. Byggnadsår 1966.

Floragatan 21

Detta hus är ombyggt 1989 och då sattes det även in hiss.

Här finns ett, två och tre rum och kök att välja på. Tvättstuga ligger i källaren. Det är stora, fina grönområden på baksidan och är nära till affär.

Fågelvägen 2-12

Detta är ett stort bostadsområde med 72 lägenheter fördelat på sex hus där varje lägenhet har en egen ingång, balkong eller uteplats.

Hela området har genomgått en total ombyggnad både in- och utvändigt. Byggnationen blev klar sommaren 2018.

Det är ett mycket trivsamt område med närhet till skola, dagis och affär. På Fågelvägen finns det både ett, två, tre och fyra rum och kök och även garage för uthyrning.

Gårdsjögatan 1 A-G

Huset är byggt 1990.

Det finns fyra stycken tvåor och tre stycken fyror i två plan, samtliga med balkong eller uteplats. I dessa finns även egen tvättmaskin och torktumlare.

Gårdsjögatan 4 och 6

Dessa trevåningshus utan hiss har lägenheter med äldre standard, byggda år 1950.

Längst upp i huset finns det stora lägenheter med takfönster. Det finns totalt 30 lägenheter på ett, två och tre rum och kök. Tvättstuga finns i källaren på Gårdsjögatan 4.
Bra parkeringsmöjligheter och nära till affär.

Hospitalsgatan 1 och Storgatan 28

Detta är ett äldre charmigt hus med en liten innergård byggt 1955.

I huset finns totalt 13 lägenheter fördelat på ett, två, tre och fyra rum och kök. Det är endast ca 75 m ner till torget.

År 2014 byggdes det till två stycken lägenheter på bottenvåningen. Tvättstuga finns i källaren.

Lilla Bergsgatan 8-12 och Sundsbrogatan 24

Dessa centrala lägenheter passar dig som är pensionär eller har särskilda behov i boendet. Du har även närhet till det mesta.

Det finns 58 stycken lägenheter fördelat på tvåor och treor.
Hiss finns i huset samt en gemensam tvättstuga i källaren.

Loggatan 5 och 9

I dessa hus finns endast enrumslägenheter med balkonger.

Det är äldre hus från 1952. Det finns totalt 20 lägenheter. Gemensam tvättstuga ligger i hus 9.

Loggatan 7

I detta hus finns endast enrumslägenheter med balkonger.

Det är ett äldre hus från 1959 med totalt 16 lägenheter.
En gemensam tvättstuga finns i grannhuset, Loggatan 9 och en kommunal tvättstuga i hus 7 för allmänheten.

Norrtull Gränd 1-3, Loggatan 11-13

Populära tvåvåningshus med egna ingångar.

Det finns balkonger eller uteplatser till samtliga lägenheter i dessa hus som är byggda 1983. Här kan man välja på tvåor, treor och fyror.
Tvätta får man göra i den gemensamma tvättstugan på Storgatan 46.

Rådmansgatan 14

Detta hus har tre våningar men ingen hiss.

Huset är byggt 1954 och består av tvåor och treor.
Tvättstugan finns i källaren i grannhuset, Rådmansgatan 16. Bra parkeringsmöjligheter.

Rådmansgatan 16

Detta hus är ombyggt 1989 och då sattes det även in hiss.

Här finns ett, två och tre rum och kök att välja på.
Tvättstuga ligger i källaren. Det är stora, fina grönområden på baksidan och är nära till affär.

Skolgatan 5

Lägenheterna på Skolgatan 5 i Askersund blev klara för inflyttning i december 2020. Huset är en gammal skolbyggnad som är ombyggd till 8 stycken lägenheter på 3 rum och kök. Samtliga lägenheter har egen diskmaskin, kombinerad tvättmaskin och torktumlare, balkong och parkeringsplats med motorvärmare.

I början av 2021 ska en ombyggnad av vattentornet börja där det blir sju stycken lägenheter och sju stycken fristående markbostäder.

Stora Bergsgatan 14

På Stora Bergsgatan 14 ligger ett fint äldre hus bestående av sex stycken lägenheter med en mysig innergård.

Lägenheterna har balkonger eller loftgång på övervåning med utsikt över Alsen. Huset ligger centralt och är ombyggt 1986.

Stora Bergsgatan 19 A-B

Dessa lägenheter i Askersund ligger vid torget och är byggda 2013-2014. I båda husen finns hiss. Samtliga lägenheter har tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.

Stora Bergsgatan 19 A är nybyggt och 19 B är ombyggt.
I 19 B är det ingen lägenhet som är den andra lik. Det är högt till tak och höga fönster i de flesta lägenheter. Lokaler finns på gatuplan i båda husen.

Knappnål 1

Knappnål 2

Stora Bergsgatan 27 A-I

Cirka 100 meter från torget ligger detta hus, kallat Tant Lisas med 12 stycken lägenheter runt en mysig innergård.

Många av lägenheterna har egen ingång. Det finns två, tre och fyra rum och kök och en gemensam tvättstuga i källaren.
Huset är ombyggt 1990.

Knappnål 1

Stora Bergsgatan 4

Detta hus är från 1929, men är ombyggt 1989 till fyra stycken charmiga lägenheter. En stor härlig trädgård finns att utnyttja.

En tvåa och en femma finns på övervåningen, och på bottenvåningen två stycken treor. Huset ligger i centrala Askersund med en vacker utsikt över Alsen.

Knappnål 1

Stora Bergsgatan 8 och 10 A-B

Centrala lägenheter som är byggda 1951 och ombyggda 1987.

På Stora Bergsgatan 8 finns tvåor med egna ingångar via loftgång.

Stora Bergsgatan 10 har fyra fyror i två plan på andra och tredje våningen samt fyra stycken tvåor på första plan. Balkongerna har utsikt över Alsen. Tvättstuga finns i källaren på Stora Bergsgatan 10 för båda husen.

Knappnål 1

Storgatan 35-41

Detta är ett barnvänligt bostadsområde med 99 lägenheter. Storgatan 41 har en fin utsikt mot kanalen. Det finns tre tvättstugor i olika hus och en stor lekplats mitt i området.
Lägenheterna är byggda 1965 och 1970 och ligger nära centrum.

Storgatan 37-41 har ettor, tvåor och treor.
Storgatan 35 A-B har tvåor.
Storgatan 35 C har treor och en fyra.

Knappnål Storgatan 35C

Storgatan 46 A-D

Ett trevåningshus utan hiss, byggt 1960. Det finns 41 stycken lägenheter fördelat på två hus med en gemensam tvättstuga i källaren i det ena huset. Ettor, tvåor, treor och en fyra finns att välja på.

Det är en äldre standard i denna byggnad med lägre hyror. Balkonger finns endast till ett fåtal lägenheter.

Knappnål Storgatan 46

Stöökagatan 1

Detta hus ligger vid hamnen med en oslagbar utsikt över kanalen.

Huset är byggt 1958 och består av 7 lägenheter där det finns ett, två och tre rum och kök. Det finns även en liten fin innergård. Tvättstuga finns i källaren.

Knappnål Storgatan 46

Stöökagatan 17

En väldigt mysig innergård omringat av tre fina hus med sammanlagt fem lägenheter. Husen ligger mitt i centrum med en välkomnande vacker grind.

Husen är ombyggda 1987. Tvättstuga finns i källaren i ett av husen.

Knappnål Stöökagatan 17

Sundsbrogatan 12

Det finns 7 stycken lägenheter i detta centrala hus, byggt 1994 som ligger precis vid torget. Det finns hiss samt balkonger som har utsikt mot innergården på baksidan.

Vissa lägenheter har fönster åt både torg och innergård och vissa har endast mot ett håll. Tvättstuga ligger längst upp i huset.

Knappnål Sundsbrogatan 12

Sundsbrogatan 26 A-B

Detta är ett gediget gammalt hus som har en härlig utsikt över Alsen och strandparken, tillbyggt med ett mindre hus 1990.

Det ligger vid busstorget i Askersund och är nära till det mesta. Tvättstugan ligger i den tillbyggda delen. I dessa två hus finns det totalt 12 stycken lägenheter.

Knappnål Sundsbrogatan 26A

Torsten Karlssons väg 3-17

I detta område finns 80 stycken lägenheter fördelat på 8 hus. En stor fin lekplats ligger mitt i området. Husen har stora trapphus med loftgångar där varje trapphus har sin egen färg.

Man kan välja mellan tvåor, treor och fyror. Stora balkonger eller uteplatser till alla lägenheter. Gemensam tvättstuga finns i ett separat hus på gården. Husen är byggda 1989. Detta är ett omtyckt område där vi har en stor efterfrågan.

Knappnål Torsten Karlssons Väg 3

Torsten Karlssons väg 6-16 och Närlundavägen 11-19

Området som kallas Motorn, är nog vårt mest populära.

I varje hus finns det fyra stycken lägenheter med egna ingångar. Varje lägenhet är utrustad med en egen tvättstuga där det finns tvättmaskin och torktumlare. Stora härliga balkonger och uteplatser. I området finns 44 stycken lägenheter på två och tre rum och kök. Husen är byggda 1991.

Knappnål Torsten Karlssons Väg 6

Trädgårdsgatan 15

Detta hus från 1930 ligger centralt med fyra lägenheter och egen trädgård. Här finns en stor lägenhet på sex rum och kök på övervåningen och på bottenvåningen finns en stor tvåa och en etta. Ytterligare en liten etta finns en trappa upp i ett sidohus.

Knappnål Torsten Karlssons Väg 6

Trädgårdsgatan 16 A-B

Mitt emot Trädgårdsgatan 15 ligger dessa två hus med en innergård. Det finns tio stycken lägenheter fördelat på ettor, tvåor, treor och fyror.

Husen är byggda 1989 med en bra standard. En gemensam tvättstuga finns i källaren i det ena huset.

Knappnål Trädgårdsgatan 16A

Väderkvarnsgatan 26

Cirka 50 meter från torget ligger detta hus bestående av sex stycken lägenheter med en mysig innergård.

Dessa charmiga lägenheter har högt till tak och höga fönster. Det är ett trevåningshus utan hiss. De två lägenheter som ligger på tredje våningen har varsin balkong in mot gården. Tvättstuga finns i källaren. I huset finns även en butikslokal på gatuplan.

Knappnål Väderkvarnsgatan 26